Flair 10

Vroondaal - Een parel in ontwikkeling

Ontwikkeling Vroondaal

Vroondaal ligt aan de zuidwestkant van Den Haag, nabij zee, strand en duinen. Deze jonge woonwijk ligt midden in het natuur- en recreatiegebied Madestein. Landgoed Ockenburgh, badplaats Kijkduin en The International School of The Hague bevinden zich vlakbij.
Waar eind vorige eeuw nog grote kassencomplexen stonden, verrijzen zo’n tweeduizend nieuwe huizen in verschillende afmetingen en prijsklassen. In 2004 ging de ontwikkeling van start.
Sindsdien is al een groot aantal vrije kavels verkocht en bebouwd. Ook zijn al diverse deelplannen opgeleverd, bestaande uit riante villa’s, statige twee-onder-één-kapwoningen en ruime hoek- en tussenwoningen. Naar verwachting is het gehele woongebied rond 2025 gereed.

Vroondaal Zuid

Vroondaal bestaat uit drie deelgebieden: Vroondaal Hofstedepark en Vroondaal Westmadepark aan de noordzijde van Park Madestein, en Vroondaal Zuid aan de zuidzijde van het park. Flair10 is gevestigd in Vroondaal Zuid. Dit deelgebied, met
onder meer de succesvolle ontwikkeling Vroondaal aan het Park, ligt tussen de Madepolderweg en de Boomaweg. De stijl van het woningaanbod in Vroondaal Zuid is gebaseerd op die van karakteristieke Haagse huizen: statige ruime woningen met een
rijke detaillering. De straten in deze buurt zijn vernoemd naar Nobelprijswinnaars voor de literatuur.

Voorzieningen

Wonen in Vroondaal betekent wonen in rust met diverse zaken binnen handbereik. Zo treft u op loopafstand het prachtige park Madestein. Maar ook het Ockenburgse bos, goed voor een heerlijke wandeling, ligt om de hoek. En in minder dan een half uur lopen staat u op het strand. Op fietsafstand van Vroondaal vindt u diverse winkels, zorgvoorzieningen en sportparken en -verenigingen. Scholen en kinderdagverblijven bevinden zich binnen een straal van anderhalve kilometer. In Vroondaal Zuid is het Kindcentrum Vroondaal aanwezig. Dit Kindcentrum voor opvang en onderwijs is nu nog gevestigd op een tijdelijke locatie, maar zal over een tijdje in een volledig nieuw gebouw zijn intrek nemen.
Als aanvulling op het voorzieningenaanbod wordt nu Flair10 gerealiseerd: een kleinschalig voorzieningencentrum, speciaal voor de ‘Vroondalers’.

Zoekvenster sluiten