Flair 10

Vroondaal: het groene Den Haag

Zuidwest van Den Haag ligt de jonge woonwijk Vroondaal. Gelegen nabij zee, strand en duinen, midden in het natuur -en recreatiegebied Madestein, kun je dit ook wel ‘het groene Den Haag’ noemen. Ook Landgoed Ockenburgt, badplaats Kijkduin en de Uithof bevinden zich vlakbij.

Over Vroondaal

Ooit bedekt met grote kassencomplexen, is er de afgelopen jaren hard gewerkt aan ongeveer tweeduizend nieuwbouwwoningen in verschillende afmetingen en prijsklassen. Diverse deelplannen zijn reeds opgeleverd, waardoor de wijk tot bloei is gekomen. Flair10 verzorgt straks de entree van de wijk en zal in de toekomst voor vele bewoners het gevoel van ‘thuiskomen’ geven.

Vroondaal Zuid

Vroondaal is opgebouwd uit vier deelgebieden: Vroondaal Hofstedepark en Vroondaal Westmadepark aan de noordzijde van Park Madestein, Vroondaal Zuid en Vroondaal Vroonvaart aan de zuidzijde van het park. Flair10 is gevestigd in Vroondaal Zuid. Dit deelgebied, met onder meer de succesvolle ontwikkeling Vroondaal aan het Park, ligt tussen de Madepolderweg en de Boomaweg. De stijl van het woningaanbod in Vroondaal Zuid is gebaseerd op die van karakteristieke Haagse huizen: statige ruime woningen met een rijke detaillering. De straten in deze buurt zijn vernoemd naar Nobelprijswinnaars voor de literatuur.

Voorzieningen

In Flair10 woont u in alle rust, op loop- en fietsafstand van het prachtige parken, het strand en het Ockenburgse bos. Genoeg keuze voor een heerlijke wandeling of fietstocht! Geniet u van een vrije dag? Het strand is maar een klein halfuur lopen! Op fietsafstand van Vroondaal vindt u diverse winkels, zorgvoorzieningen en sportparken en -verenigingen. In de plint van Flair10 zullen ook enkele voorzieningen worden gerealiseerd u leest hier meer over op PX. Scholen en kinderdagverblijven bevinden zich binnen een straal van anderhalve kilometer. In Vroondaal Zuid is het Kindcentrum Vroondaal aanwezig. Dit Kindcentrum voor opvang en onderwijs is nu nog gevestigd op een tijdelijke locatie, maar zal binnenkort in een volledig nieuw gebouw zijn intrek nemen.

Interesse in Flair10?

Interesse? Laat het ons weten!

Interesse in de woningen of appartementen van Flair10? Laat het ons weten en meld u aan als geïnteresseerde! Wij houden u dan op de hoogte van de komende ontwikkelingen!

Ik heb interesse

Zoekvenster sluiten