Flair 10

Herenhuizen

Uitverkocht
Hoekwoning(en)
en
Rijwoning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
12 verkocht
woonoppervlakte125 t/m 134㎡Kamers5
Herenhuizen
Interesse?
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
1125㎡115㎡5
2130㎡109㎡5
3130㎡109㎡5
4130㎡109㎡5
5125㎡115㎡5
6125㎡118㎡5
7130㎡99㎡5
8130㎡99㎡5
9130㎡99㎡5
10130㎡99㎡5
11130㎡99㎡5
12134㎡104㎡5
#
#

Beschrijving

Flair 10 - Vroondaal Den Haag
Flair10 is een kleinschalig woon- & voorzieningencluster dat zal worden gebouwd op de hoek van de Madesteinweg, Boomaweg en Thomas Mannsingel in Vroondaal. Door de ligging aan de entree van de wijk zal het daarmee ook een echte ontmoetingsplek voor de bewoners van de wijk worden. In het cluster is ruimte voorzien voor een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een zorg-gerelateerde (maatschappelijke) invulling en mogelijk ook wat kleinschalige horeca. Daarnaast worden in het plan 35 appartementen en 12 eengezinswoningen gerealiseerd. Flair10 komt te liggen aan een plein. Dit plein laat alles samenkomen en zorgt voor een gezellige ontmoetingsplek. Dit plein staat via een plantsoen in verbinding met de (nieuwe) school en het Park.

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. Wonen in Vroondaal is genieten van de voordelen van een nieuwbouwwoning met een klassieke en stijlvolle uitstraling. En dat allemaal in een prachtige, groene omgeving vlakbij Den Haag! 
De appartementen & woningen van Flair10 hebben een sterk, eigen signatuur. De rijk gedetailleerde gevels zijn geïnspireerd op de Haagse architectuur en sluiten aan op de reeds gebouwde woningen in de wijk. Samen met de voorzieningen die in het hoofdgebouw worden gerealiseerd, zoals de supermarkt en horeca, krijgt Flair10 een verbindingsfunctie tussen Vroondaal en de omgeving: Hier begint Vroondaal!

De ligging van dit project maakt het plaatje helemaal compleet: ingesloten tussen de bruisende stad Den Haag en de groene omgeving, de duinen en de kust. U kunt vanuit uw woning alle kanten op! Een frisse duik nemen? Of lekker een middagje shoppen? Dit is allemaal mogelijk. De wijk is voorzien van veel water en groen, zodat u kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Voelt u de flair van Flair10?

Herenhuizen
In totaal worden – naast 35 appartementen – in Flair10 ook 12 schitterende Herenhuizen gerealiseerd. Hoewel er uiteraard een onderscheid kan worden gemaakt tussen de hoek- en tussenwoningen, is in grote lijnen de indeling van de woningen vergelijkbaar: Op de begane grond treffen de een ruimte entreepartij (met voldoende ruimte voor de garderobe en het toilet) en een heerlijk woonkamer met leefkeuken. De achtertuin bereiken we via de grote schuifpui in de achtergevel.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers en een comfortabele badkamer. Tot slot treffen we op de tweede verdieping nog een (derde) slaapkamer, een grote berging (met aansluiting voor onder meer de wasmachine en -droger) en een grote “onbenoemde ruimte”. Deze “onbenoemde ruimte” kan – met een aantal relatief kleine aanpassingen – geschikt worden gemaakt om te dienen als slaapkamer, hobbykamer of bijvoorbeeld als thuiswerk-kamer.

Ideaal toch?

Zoekvenster sluiten