Flair 10

4-Kamerappartementen

Uitverkocht
Appartement
0 beschikbaar
0 onder optie
5 verkocht
woonoppervlakte118 t/m 135㎡Kamers4
4-Kamerappartementen
Interesse?
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
21118㎡4
36118㎡4
46118㎡4
49118㎡4
50135㎡4
#
#

Beschrijving

Flair 10 - Vroondaal Den Haag
Flair10 is een kleinschalig woon- & voorzieningencluster dat zal worden gebouwd op de hoek van de Madesteinweg, Boomaweg en Thomas Mannsingel in Vroondaal. Door de ligging aan de entree van de wijk zal het daarmee ook een echte ontmoetingsplek voor de bewoners van de wijk worden. In het cluster is ruimte voorzien voor een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een zorg-gerelateerde (maatschappelijke) invulling en mogelijk ook wat kleinschalige horeca. Daarnaast worden in het plan 35 appartementen en 12 eengezinswoningen gerealiseerd. Flair10 komt te liggen aan een plein. Dit plein laat alles samenkomen en zorgt voor een gezellige ontmoetingsplek. Dit plein staat via een plantsoen in verbinding met de (nieuwe) school en het Park.

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. Wonen in Vroondaal is genieten van de voordelen van een nieuwbouwwoning met een klassieke en stijlvolle uitstraling. En dat allemaal in een prachtige, groene omgeving vlakbij Den Haag! 
De appartementen & woningen van Flair10 hebben een sterk, eigen signatuur. De rijk gedetailleerde gevels zijn geïnspireerd op de Haagse architectuur en sluiten aan op de reeds gebouwde woningen in de wijk. Samen met de voorzieningen die in het hoofdgebouw worden gerealiseerd, zoals de supermarkt en horeca, krijgt Flair10 een verbindingsfunctie tussen Vroondaal en de omgeving: Hier begint Vroondaal!

De ligging van dit project maakt het plaatje helemaal compleet: ingesloten tussen de bruisende stad Den Haag en de groene omgeving, de duinen en de kust. U kunt vanuit uw woning alle kanten op! Een frisse duik nemen? Of lekker een middagje shoppen? Dit is allemaal mogelijk. De wijk is voorzien van veel water en groen, zodat u kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Voelt u de flair van Flair10?

4-Kamerappartementen

In totaal worden 35 appartementen worden gerealiseerd in Flair10. Het gaat daarbij om dertig 3-kamerappartementen en vijf 4-kamerappartementen.
Met de 4-kamerappartementen beschikt u over ca. 118 tot 135 m2 aan woonruimte. Uiteraard beschikt ieder appartement over een grote buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Hier kunt u heerlijk van de zon of het uitzicht genieten; hoe fijn is dat? Het appartement bestaat uit een ruime entree met meterkast en ruimte voor garderobe, drie royale slaapkamers, een bergruimte met plaats voor wasmachine/-droger, een comfortabele badkamer en een royale living en eetkeuken. Verder beschikt u over een eigen berging in de onderbouw van het gebouw.

Droomt u alvast met ons mee?

Zoekvenster sluiten