Flair 10

Flair10 - Kleinschalig & hoogwaardig

Flair10 is een kleinschalig woon- & voorzieningencluster dat zal worden gerealiseerd op de hoek van de Madesteinweg, Boomaweg en Thomas Mannsingel in Vroondaal / Den Haag. Door de ligging aan de entree van de wijk zal het daarmee ook een echte ontmoetingsplek voor de bewoners van de wijk worden. In het cluster is ruimte voorzien voor een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een zorg-gerelateerde (maatschappelijke) invulling en mogelijk ook wat kleinschalige horeca. Daarnaast worden in het plan 35 appartementen en 12 eengezinswoningen gebouwd. Flair10 komt te liggen aan een plein. Dit plein laat alles samenkomen en zorgt voor een gezellige ontmoetingsplek. Dit plein staat via een plantsoen in verbinding met de (nieuwe) school en het Park.

Herenhuizen

In totaal worden – naast 35 appartementen – in Flair10 ook 12 schitterende Herenhuizen gerealiseerd. Hoewel er uiteraard een onderscheid kan worden gemaakt tussen de hoek- en tussenwoningen, is in grote lijnen de indeling van de woningen vergelijkbaar: Op de begane grond treffen de een ruimte entreepartij (met voldoende ruimte voor de garderobe en het toilet) en een heerlijk woonkamer met leefkeuken. De achtertuin bereiken we via de grote schuifpui in de achtergevel.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers en een comfortabele badkamer. Tot slot treffen we op de tweede verdieping nog een (derde) slaapkamer, een grote berging (met aansluiting voor onder meer de wasmachine en -droger) en een grote “onbenoemde ruimte”. Deze “onbenoemde ruimte” kan – met een aantal relatief kleine aanpassingen – geschikt worden gemaakt om te dienen als slaapkamer, hobbykamer of bijvoorbeeld als thuiswerk-kamer.

Ideaal toch?

Type: Herenhuizen
Aantal: 12
Oppervlakte: van ca. 125 tot ca. 130 m2
Koopsommen: Vanaf ca. € 475.000,- v.o.n.*

Let op: Koopsommen moeten nog definitief worden vastgesteld. Weergegeven koopsommen zijn derhalve nog indicatief en exclusief de eventueel bij de woning behorende parkeerplaats.

Interesse?

En? Hebben wij u al een beetje kunnen interesseren in deze prachtige Herenhuizen in Flair10? Meld u zich dan snel aan als belangstellende! Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en van het moment dat de verkoop ook daadwerkelijk van start gaat!

Ik heb interesse

Zoekvenster sluiten