Flair 10

Flair10 - Kleinschalig & hoogwaardig

Flair10 is een kleinschalig woon- & voorzieningencluster dat zal worden gerealiseerd op de hoek van de Madesteinweg, Boomaweg en Thomas Mannsingel in Vroondaal / Den Haag. Door de ligging aan de entree van de wijk zal het daarmee ook een echte ontmoetingsplek voor de bewoners van de wijk worden. In het cluster is ruimte voorzien voor een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een zorg-gerelateerde (maatschappelijke) invulling en mogelijk ook wat kleinschalige horeca. Daarnaast worden in het plan 35 appartementen en 12 eengezinswoningen gebouwd. Flair10 komt te liggen aan een plein. Dit plein laat alles samenkomen en zorgt voor een gezellige ontmoetingsplek. Dit plein staat via een plantsoen in verbinding met de (nieuwe) school en het Park.

3-Kamerappartementen

In totaal worden 35 appartementen worden gerealiseerd in Flair10. Het gaat daarbij om dertig 3-kamerappartementen en vijf 4-kamerappartementen.
Met de 3-kamerappartementen beschikt u over ca. 67 tot 72 m2 aan woonruimte. Uiteraard beschikt ieder appartement over minimaal één eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Hier kunt u heerlijk van de zon of het uitzicht genieten; hoe fijn is dat? Het appartement bestaat uit een ruime entree met meterkast en ruimte voor garderobe, twee royale slaapkamers, een bergruimte met plaats voor wasmachine/-droger, een comfortabele badkamer en een royale living en eetkeuken. Verder beschikt u over een eigen berging in de onderbouw van het gebouw.

Droomt u alvast met ons mee?

Type: 3-Kamerappartementen
Aantal: 35
Oppervlakte: van ca. 67 tot ca. 72 m2
Verdieping: 1 t/m 4
Buitenruimte(n): 1 of 2
Oriëntatie buitenruimte: divers – afhankelijk van situering
Koopsommen: Vanaf ca. € 350.000,- v.o.n.*

Let op: Koopsommen moeten nog definitief worden vastgesteld. Weergegeven koopsommen zijn derhalve nog indicatief en exclusief de eventueel bij het appartement behorende parkeerplaats.

Interesse?

En? Hebben wij u al een beetje kunnen interesseren in deze prachtige appartementen in Flair10? Meld u zich dan snel aan als belangstellende! Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en van het moment dat de verkoop ook daadwerkelijk van start gaat!

Ik heb interesse

Zoekvenster sluiten